17 Aralık 2010 Cuma

2.0.1.1

       2010 senesinin sonlanmasına ve pabucunun dama atılmasına sayılı günler kaldı. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da "koskoca 1 sene ne çabuk geçti yav!" demekten kendimi alamadım. Gerçekten de öyleydi benim için. Göz açıp kapayıncaya kadar geçti gitti. "Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık" şeklinde söylenen klasik bitirme cümlelerini, maalesef bu sene için söyleyemeyeceğim. Çünkü bu yıl, tatlıdan çok, acı yanlarını gösterdi bana. 25 yılımın en kötü senesiydi desem, abartmış sayılmam.
            
      Öyle yada böyle geçti gitti işte. Yaşadığım sayılı güzelliklere rağmen, 2010'u çok da hayırlı anacağımı söyleyemem. Artık, 2011 geliyor ve yepyeni bir yıl başlayacak hepimiz için. Değişen belki de sadece, tarihler ve takvimler olacak. Ama yine de, yeni yılda yeni umutlar beslemekten kendimizi alamayacağız.

     Her yılbaşı gecesinde olduğu gibi, yeni yıl dilekleri eşliğinde, kimisi içkinin dibine vurarak, kimisi de evinde mazbut bir şekilde çerez yiyip, televizyon izleyerek, kimisi de "yılbaşı da neymiş?!" diyip, erkenden uyuyarak girecek. Herkesin tek ortak noktası, yeni yıldan, "sağlık, para, aşk, mutluluk, huzur..." vs. istemek olacak. Bazı insanlar için cidden çok güzel olacak, bazısına da kötü sürprizler hazırlayacak.
   
   Ne olursa olsun insan, yeni başlayan her şeyde olduğu gibi, bunda da tüm güzelliklerin kendisiyle olacağını umut ediyor. Ben de herkes gibi, artık bu yıl şansım dönsün diyorum ve 2011'in benim yılım olmasını diliyorum. ;) Tabii ki, 1 Ocak sabahı uyandığımda, birdenbire mucizevi bir şekilde hayatımın değiştiğini görmem mümkün olmayacak. 2011'in, 2010'u örnek almayarak, onu telafi etmek istercesine, güzellikleri önüme sermesini dilemem de, hakkım olsa gerek...

       *2011'in hepimiz için şukela bir yıl olması dileğiyle... :)

2 yorum:

Mumin dedi ki...

2010 ilk yarısında küçük sürprizler yapmış olsa da hiç beklediğim gibi gitmedi ve lanet olsun diyerek bitiriyorum. 2011 için isi kafam hala karışık. Bakalım neler görecegiz.

angellpearll dedi ki...

umarım arzu ettiğin gibi bir yıl ve akabinde yıllar yaşarsın canım benim..hepimize mutlu senelerr:D